To so podrobnosti poroke Nine Osenar

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Videti je, da so zdaj pred Nino prijetnejši dnevi.
Oglej si celoten članek

Nina Osenar je pred leti nepričakovano izginila iz slovenskega medijskega prostora in večini ni bilo znano, zakaj se je umaknila. Šele pred časom se je razvedelo, da je podlegla sindromu izgorelosti in bila več časa praktično popolnoma odvisna od partnerja Dejana Kontreca. Zato je prijetno presenetila vest, da bo vodila Slovensko popevko 2022 ter da si je zdravstveno opomogla. A na dan, ko je vodila Slovensko popevko, se je v njenem življenju zgodila še ena velika sprememba, stopila je v zakonski stan. Da, Nina Osenar se je točno na dan, ko je vodila Slovensko popevko, tudi poročila.

Novinarki revije Jana, Sonji Javornik, je zaupala podrobnosti o tem srečnem dogodku. Med drugim je povedala, da ima njen poročni prstan sedem diamantov, po enega za vsako skupno leto z njenim, sedaj že možem, Dejanom Kontrecom. Med preizkušanjem bele obleke, ki jo je nosila med pevskim nastopom s Heleno Blagne, je k sebi poklicala Dejana, ki je bil nad obleko navdušen. Kasneje med večerjo ji je dejal: "Veš kaj, Nina, dajva se kar poročiti! Ta obleka je tako lepa, siješ v njej kakor prava nevesta, in da bo ta sobotni večer še bolj čaroben, ker je to nov začetek, te po oddaji pridem iskat in se poročiva." Kasneje je prišlo do manjše spremembe, saj sta se odločila, da se poročita v dopoldanskem času. Tako sta se v soboto dopoldne odpeljala v Kamnik na upravno enoto in sama, brez prič, sklenila zakonsko zvezo. Nina je ob tem še priznala, da so jo ob besedah matičarke, ko je govorila o ljubezni, zvestobi in predanosti, premagala čustva in je potočila tudi solze. Spomnila se je namreč na težko obdobje, ki sta ga s skupnimi močmi prebrodila. Sedaj si oba želita, da jima življenje ne bi namenilo več tako hudih izzivov.

Po obredu, ki je trajal zgolj deset minut, sta se odpravila domov ter v miru popila kavo. Nina si je zatem umila lase, se naličila ter odšla na televizijo, kjer jo je že čakal frizer. Zvečer pa je vodila Slovensko popevko, takrat že kot Nina Osenar Kontrec.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:16 10. November 2022.

    Se pravi našla je osla ki jo bo podpiral

  • 09:22 10. November 2022.

    Če že pišem. Čestitke. Lepotica še vedno. Presenetljivo, da tekoče pove besedilo, brez motnje. Pripomba le na stil, če lahko. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.