To so tekmovalci nove sezone šova Znan obraz ima svoj glas

Foto: POP TV Tilen Artač Foto: POP TV Mišo Kontrec Foto: POP TV Jana Šušteršič Foto: POP TV Samuel Lucas Foto: POP-TV-2 Ani Frece Foto: POP TV Ines Erbus Foto: POP TV Renata Mohorič Foto: POP TV Nejc Lombardo
Na POP TV marca prihaja tretja sezona najbolj zvezdniškega šova pri nas - Znan obraz ima svoj glas. To so tekmovalci.
Oglej si celoten članek

Na POP TV bodo nedeljski večeri rezervirani za skupino znanih tekmovalcev, ki bo prevzela identitete domačih in tujih glasbenih ikon. Na spored se namreč vrača šov Znan obraz ima svoj glas, ki ga vodi Denis Avdić. V oddaji ne bo izpadanj, saj o zmagovalcu odločajo točke, nagrada pa bo tudi letos podarjena v dobrodelne namene!

Na žirantske stole bodo zopet sedli Igralka Tanja Ribič, mezzosopranistka Irena Yebuah Tiran in igralec Gojmir Lešnjak Gojc, kdo bo tekmoval, pa si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.