To so zadnje besede Alana Thicka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Igralec je zadnje besede izrekel svojemu najmlajšemu sinu.
Oglej si celoten članek

"Slikaj me sine," so bile zadnje besede, ki jih je v rešilnem avtomobilu igralec Alan Thicke rekel svojemu najmlajšemu sinu Carterju. Igralec je umrl v torek, nekaj ur po tem, ko je s sinom igral hokej. Med igro se je moral ustaviti in se usesti, a je vsem, ki so bili prisotni, zagotovil, da je vse v redu.

Alan je tolažil vse prisotne in jih prepričal, da so se vrnili k igri.

Tudi, ko je bil že v rešilnem avtomobilu, je mislil, da je vse v redu in svojemu 19-letnemu sinu rekel, naj ga slika na rešilni postelji, saj je menil, da je vse skupaj zelo zabavno. Kasneje je, na poti do bolnišnice, umrl zaradi srčne kapi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:40 15. December 2016.

    Žurnalovci, lahko bi sporočili vsaj dan in uro pogreba tega super zvezdnika, zanima me pa tudi, ali se bo pogreba …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.