To so zmagovalke šova Top 4

Foto: Kanal A Top 4 Foto: Kanal A Top 4 Foto: top4.si Monika Šedivy Foto: top4.si Nastja Hercog Foto: top4.si Olga Burlachenko Foto: top4.si Ana Plešec
Včeraj se je končal šov Top 4 s Tjašo Kokalj.
Oglej si celoten članek

V šovu, ki so ga predvajali na Kanalu A, se je 20 deklet potegovalo za dva tisoč evrov, avto v uporabo, delovno mesto v T-2 in pogodbo za sodelovanje v oglaševalskih kampanjah. Včeraj so razglasili zmagovalke. To so 22-letna Mariborčanka Nastja Hercog, 28-letna Koprčanka Monika Šedivy, 22-letna Olga Burlachenko iz Ljubljane in 23-letna Ana Plešec iz Medvod.

"Dekleta so bila iz oddaje v oddajo, iz izziva v izziv, vedno bolj suverena in željna zmage. Na koncu je bila odločitev težka in zame zelo emocionalna, padla pa je predvsem na podlagi njihove učinkovitosti skozi celotno sezono TOP4. V dekleta verjamem stoodstotno in komaj čakam, da začnem spremljati njihovo poslovno pot," je ob koncu šova povedala voditeljica oddaje Kokaljeva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • zic
    21:28 4. November 2013.

    Gruča ______, ki tvorijo "poslovno žensko" (Na črto lahko vstaviš poljubno besedo! :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.