To "srno" je v svojo past ujel Igor Mikić

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Igor MIkić ima punco.
Oglej si celoten članek

Radijec, glasbenik in ustvarjalec serije Alfa Mikić Igor Mikić je znan kot veliki ljubitelj nežnejšega spola. Svoje znanje, kako osvojiti srne, kot ljubkovalno pravi dekletom, pa z veseljem deli tudi v svojih oddajah in serijah. 

Foto: Saša Despot zvezde pod klobuki

A postavni zabavljač je svojo srno očitno že ujel. Svetlolaso lepotičko Tino je s seboj pripeljal na piknik Zvezde pod klobuki in jo tako predstavil tudi javnosti. Ko smo ga vprašali, kako dolgo sta par, nam je malce skrivnostno odgovoril, da se poznata že dve leti. Golobčka sta se sproščeno družila z estradniki in znanci, prav tako pa sta si ukradla nekaj trenutkov za diskretne nežnosti. To pa ja!

Foto: Saša Despot zvezde pod klobuki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:41 10. Junij 2018.

    peder..za kamuflažo pa srno s sabo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.