To sta se Harry in William pogovarjala po pogrebu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred kamerami sta izmenjala nekaj stavkov. O tem naj bi tekla beseda ...
Oglej si celoten članek

Ko sta se princ William in Harry v soboto po več kot letu dni spet prvič skupaj pojavila v javnosti, sta vseeno spregovorila nekaj kratkih stavkov, čeprav za dedkovo krsto nista korakala drug ob drugem, pa tudi med žalno slovesnostjo sta zaradi kovid pravil sedela ločeno. 

A sta cel svet razveselila, ko sta po žalni slovesnosti iz kapelice odšla z ramo ob rami in spregovorila nekaj stavkov. Kot poroča britanski Express, ki je s pomočjo bralca z ustnic, ugotovil, kaj sta se brata pogovarjala, naj bi William in Harry izmenjala nekaj besed o prelepem pogrebu. "To je bilo super, kajne," naj bi Will rekel Harryju, ta pa mu je odgovoril: "Tako kot bi si on želel." (princ Philip op. a.) Nato je Will še enkrat poudaril: "Kako lep obred in glasba."

Opazovalci britanske kraljeve družine vidijo to kot znak zbliževanja med bratoma, kar je bila tudi ena izmed zadnjih želja princa Philipa, ki naj bi pred smrtjo svojo družino prosil, naj "rešijo razlike in se zavedajo svoje dolžnosti do kraljice in države."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.