To sta Zala in Gašper naredila tik pred Evrovizijo!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Svoji ležernosti se nista odpovedala, kljub temu da je do Evrovizije le še mesec in pol.
Oglej si celoten članek

Čeprav je do Evrovizije le še dober mesec in pol, sta si Gašper Šantl in Zala Kralj privoščila sproščen dopust. Golobčka sta si za spomladanski oddih izbrala Portugalsko. Sodeč po fotografijah, ki sta jih objavila na Instagramu, sta uživala v raziskovanju peščenih plaž in mestnih središč, delila pa sta tudi nekaj intimnih trenutkov, kako uživata v družbi drug drugega, celo v postelji. 

Čeprav jima mnogi pripisujejo zadržanost, sta na spletu precej drzna. Na dopustu sta tako na primer objavila fotografijo Zaline popolne postave, s sledilci pa pogosto delita tudi fotografije njunega stanovanja, sladkih poljubov in utrinkov, kako preživljata svoj prosti čas. Ravno s svojo preprostostjo in mlado ljubeznijo sta prepričala tudi tuje ljubitelje Evrosonga, ki jim je všeč njuno sporočilo, da je lepo ostati zvest sebi. Gašper in Zala sta sicer že povedala, da bosta na velikem odru pela v Slovenščini, stavnice pa jima napovedujejo visoko uvrstitev in morda je njun recept res zgodba o uspehu. Držimo pesti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 00:18 2. April 2019.

    Čudovit mlad par ... vajino medsebojno harmonijo in zvestobo je čutiti v izvajanju in sporočilu pesmi, ki v kaos sveta …

  • 19:12 1. April 2019.

    Hahaha. Reklama za zombije.

  • 09:42 1. April 2019.

    Tudi on ima popolno " piščančjo" postavo !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.