To telo je staro 53 let!

Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney Foto: FameFlynet Paul McCartney
Legendarni pevec Paul McCartney si je z ženo Nancy privoščil počitnice na sanjskem otoku. St. Barth. Kot boste videli, je 53-letnica videti fantastično.
Oglej si celoten članek

71-letnik in njegova 18 let mlajša žena, s katero se je poročil leta 2011, sta uživala v vodi, na plaži pa sta si izmenjevala poljube. "Neprecenljivo je bos in v objemu svoje najdražje koraki po paradižu,“ naj bi McCartney zaupal prijatelju. In ta paradiž ima svojo ceno. Cene hotelskih sob se začnejo pri 800 evrih, če pa bi radi za en teden najeli vilo, boste morali zanjo odšteti 20 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:05 29. December 2013.

    Moja prababica jih ima 97 in je še bolj suha.

  • 12:40 29. December 2013.

    Pa kaj potem... moje je pa 52.

  • 12:37 29. December 2013.

    za prvič ji nebi računu

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.