To telo je tako vroče, da mu sledi 7 milijonov ljudi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izvenzemeljsko lepa Mathilde ima tudi dvojčico!
Oglej si celoten članek

Instagram model Mathilde Tantot je mlada lepotica francosko-iranskih korenin, ki ima telo boginje, kot pravijo njeni oboževalci. Svetlolasa lepotica kar sedmim milijonom sledilcem na Instagramu meša glavo s sloko, a ravno prav bujno postavo. Svojo okroglo zadnjico, polne prsi, ozek pas, dolge noge in lep obraz rada razkazuje na zelo provokativnih in razgaljenih fotografijah, njeni sledilci pa so seveda več kot navdušeni, saj je Mathilde pravo utelešenje mokrih sanj.

Prejšnji konec tedna se je svojemu 7 milijonskemu občinstvu zahvalila z vročo fotografijo svoje zadnjice v tangicah in pripisala: "Upam, da ste imeli dober teden." Oboževalci so hudomušno komentirali, da ga imajo po ogledu te fotografije zagotovo in da je videti božansko. 

In še najboljša novica? Mathilde ima prav tako čudovito dvojčico Pauline, skupaj pa sta ustanoviteljici kopalne mode Khassani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:14 20. Junij 2020.

    rit pa kot od banke vogal

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.