To uspeva tudi Benedettijevi in Cavazzi!

Foto: mediaspeed Tanja Ribič, Zala Ribič Đurić, Branko Đurić Foto: Benjamin Kovač Nataša Bešter Foto: mediaspeed Magnifico in Barbara Pešut Foto: BC/Mediaspeed Scena 02.04.12, sandi, rebeka dremelj, foto: bc/mediaspeed Foto: Facebook Ksenija Benedetti in Boris Cavazza Foto: Instagram Sanja Grohar Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL Kurt Russell Goldie Hawn Dubrovnik Foto: Reuters Iman David Bowie Foto: Reuters SAG nagrade Tom Hanks Rita Wilson Foto: FameFlynet Denzel Washington Foto: FameFlynet Will Smith in Jada Pinkett-Smith Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia meghan markle, princ harry
Čeprav velja, da slavni svoje ljubezni menjajo kot "spodnje hlačke", pa so tudi med zvezdniki pari, ki so zgled prave in trdne ljubezni.
Oglej si celoten članek

Danes je valentinovo in te zvezdniški pari, zbrani v galeriji, dokazujejo, da je ljubezen lahko tudi večna!

Magazin Dvoboj vročih postav domačih zvezdnic

Magazin Rebeka Dremelj poskrbela, da je v njeni spalnici spet vroče!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:48 14. Februar 2019.

    vsaj 4 pari nimajo v tem večnem članku kaj iskat!!!!! zberite se malo-dosti

  • 10:19 14. Februar 2019.

    Je in to večkrat večna....

  • 10:00 14. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.