To vse so srbski producenti pripravljeni narediti za Mirelo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V roku štirinajstih dni bo vstopila v srbski resničnostni šov Parovi.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka Big Brotherja Mirela Lapanović je očitno zelo priljubljena, saj so zanjo slišali tudi na srbski televiziji Happy TV, kjer trenutno snemajo resničnostni šov Parovi. Že od decembra jo namreč vneto snubijo, da bi vstopila v dvorec, kjer trenutno stanuje tudi Ksenija Kranjec, prav tako tekmovalka slovenskega Big Brotherja.

"Ja, grem v Parove! Preprosto sem se za to odločila, ker me že tri mesece nenehno prosijo, če bi prišla in končno smo našli skupni jezik, poleg tega pa so izpolnili moje glavne pogoje," je za Žurnal24 povedala Mirela Lapanović: "Pa da vidimo, kaj bo."

Povedala je, da je stopila v stik z nekdanjimi tekmovalci tega razvpitega šova in se pri njih pozanimala, kakšne pogoje lahko postavlja. "Zagotovili mi bodo vizažista, frizerja, skrbeli bodo za moje nohte in trepalnice. Vse to bom imela na razpolago,“ je povedala Mirela in dodala: "Nisem več v svojih dvajestih, stara sem 40 let in nočem, da spet govorijo, češ kakšna sem, tako kot so to govorili med Big Brotherjem.“ Poleg tega, da bo poskrbljeno za njeno lepoto pa so ji obljubili tudi, da bo lahko v stiku s svojimi domačimi: "Enkrat na teden imaš klic, ki ga predvajajo tudi v oddaji, enkrat na dva tedna pa imaš zasebni pogovor, ki ga poslušajo samo producenti. Imaš stik z zunanjim svetom, domači ti lahko vse povedo, kaj se dogaja in kaj ne."

In kaj pravi Andrej?

Mirela pravi, da jo pri odločitvi podpirajo tako starši kot tudi zaročenec Andrej. "Starši so rekli, da sem za to rojena in da jih ne skrbi. Jih niti nima kaj skrbeti, ker seksa ne bo. Ne, ne. Mirela tukaj ne bo seksala, sem srečna in zaljubljena ženska.“ Povedala je, da stavi na svojo karizmo in karakter ter da bo s tem osvojila svoje gledalce. "Tudi ko sama gledam šov, hočem videti smešne stvari, me ne zanima seksanje tujcev. Če imaš karizmo, se lahko ena druga dol daje petkrat na teden, ji bom jaz pozornost vzela z drugačnim pristopom!" v smehu pove Mirela.

Zadovoljna s honorarjem

"Ne samo, da so me producenti prosili, da pridem, tudi kar nekaj gledalcev šova mi je pisalo, kdaj prihajam v Beograd,“ je povedala. "Veste kaj, to bo nekakšna upokojitev od resničnostnih šovov! Čutim, da moram to narediti, ker nenehno razmišljam o tem. Veliko ljudi si želi v ta šov, meni pa so ponudili zelo lep honorar.“ Sicer nam o honorarju ni želela povedati veliko, smo pa izvedeli, da je številka trimestna in da je plačilo tedensko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:24 15. Marec 2017.

    Ne vem kaj pričakujejo Srbi od te napihnjene race???<br />Obup od ženske!

  • 23:49 14. Marec 2017.

    pa na tej babi še sploh je kak njen originalen del njenega trupla ?

  • 18:26 14. Marec 2017.

    Ha,ha,ta pa je dobra.Srečna in zaljubljena??Kaj ni bila tudi med Big brotherjem!!!Dala se bo dol,samo če jo bo kdo hotel!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.