To znamenje najpogosteje skače čez plot

Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Foto: Žurnal24 main Fotografija je simbolična.
Ne, to niso dvojčki …
Oglej si celoten članek

Pozor, če je vaš partner rojen v znamenju strelca. Pripadniki tega znamenja naj bi bili namreč najbolj nagnjeni k nezvestobi. Strelci sicer spadajo med najbolj priljubljena znamenja, saj imajo cel kup pozitivnih lastnosti, kot so visoka stopnja toleranca, pripravljenost odpuščati, v sebi pa nosijo tudi neko posebno vedrino in energijo.

Statistično gledano pa se v zakonu strelci najslabše ujamejo z dvojčki. Takšna zveza se menda skorajda vedno konča z obiskom pri sodniku … Dvojčki so namreč na lestvici najbolj spogledljivih znamenj na drugem mestu. To znamenje se za mladosten videz trudi vse življenje, saj verjamejo, da za novo ljubezen nikoli nisi prestar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:05 13. November 2017.

    malonaokoli, sem dvojček in vse kar si napisal/a je bedarija, sem zvest svoji ženi in bom do smrti!

  • 02:41 14. Januar 2016.

    dvojčki so definitivno najbolj hinavska bitja tako ženske kot moški, vedno živijo po načelu zase, nase, vase za vsako ceno...mnogo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.