To znana Slovenka, ki Severino pobližje pozna, pravi o pevkini drami

Foto: Jani Ugrin
Foto: Jani Ugrin
To novinarka, igralka in pisateljica Vesna Milek, ki si je s Severino delila zelo dobrega prijatelja, pokojno režisersko legendo Tomaža Pandurja, pravi o drami, ki se pevke drži že več kot desetletje.
Oglej si celoten članek

Zadnja drama se je zgodila ta teden. Severinina sestra Marijana je namreč podala prijavo, ker naj bi jo pevka napadla vpričo njune matere. Prepir naj bi se sprevrgel v fizično obračunavanje, zaradi česar je Marijana poiskala pomoč v bolnišnici. Njuna mama se je postavila na Severinino stran, češ da je Marijana napadla pevko, ji razbila telefon in se metala po stopnišču in ne obratno. Dobro obveščen vir pa celo pravi, da naj bi Marijano "naščuval" Severinin nekdanji partner in oče njenega sina, Milan Popović.

Kaj o vsem tem pravi Milekova, ki pevko pozna od blizu? "Z njo nisem govorila, da bi vedela, kaj se je zgodilo, a hrvaški mediji, sosedi in njena mama pravijo, da je bil dogodek prirejen. Ne vem, vem pa, da marsikatera ženska ne bi preživela tega, kar je preživela ona, in še stala na dveh nogah ter nastopala." S tem se je Milikova navezala tako na skrbniško dramo, ko je Severinin bivši partner Milan Popović leta 2019 dobil polno skrbništvo na sinom Aleksandrom, ki je pred tem sedem let živel pri mami, kot tudi nedavno izdajstvo. 

Ne le sestra, Severini je "nož v hrbet" zapičil še bivši soprog Igor Kojić, ki se sedaj druži z Milanom Popovićem in to objavlja na družbenih omrežjih. "Hvala Milanu, da je organiziral presenečenje in pripeljal Aleksandra na moj rojstni dan, ta dan je bil zame poseben. Aleksandar je čudovit otrok, ki ga imam zelo rad in s katerim sem preživel lepa leta, nekateri odnosi so enostavno nezlomljivi. Vsak, ki je Aleksandrova družina, je tudi moja, in vsak, ki je moja družina, je tudi Aleksandrov. Tako je zdaj in tako bo vedno. Na zdravje," je Igor zapisal prejšnji teden in na Instagramu objavil fotografijo z MIlanom na barki, ki naj bi jo posnel Aleksandar. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:27 3. September 2022.

    Vsakdo Bo žal moral plačati za svoje grehe, slej ko prej, in ta nečistniška krastača ne bo pri tem nikakršna …

  • 18:48 3. September 2022.

    Ne prbiji !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.