Tokio pričakuje konceptni A1

Foto: Žurnal24 Takole je nazadnje izgledal audi A1.
Konec meseca bo Audi na avtosejmu v Tokiu predstavil študijo svojega bodočega najmanjšega avtomobila, konceptni A1.
Oglej si celoten članek

O malčku iz Ingolstadta je bilo prelitega že veliko črnila. Predvsem se ga je omenjalo kot močnega minijevega konkurenta. Mali štirikolesnik naj bi voznike razveseljeval že v letu 2009 oziroma 2010. Novi audi naj bi temeljil na platformi Volkswagnovega pola. To trditev potrjujejo testni primerki, zamaskirani s polovo karoserijo.

Motorizacijo naj bi sestavljalo nekaj turbodizelskih in turbobencinskih motorjev, prostornine od 1,2 pa do 2 litrov, vrata pa ostajajo odprta tudi za hibridno različico. Prodaja na letni ravni naj znašala okoli 100.000 avtomobilov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.