Tokrat so Monačani v skrbeh za kneza Alberta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Očitno se kožne spremembe ves čas vračajo.
Oglej si celoten članek

Bunte poroča, da je monaški knez Albert pred nekaj dnevi prestal že tretji poseg na glavi. Zdravnik naj bi odstranil več znamenj in vzorce poslal v laboratorij, kjer bodo preverili, ali gre za rakave spremembe.

 Zaradi sprememb na koži je moral Albert prvič k dermatologu že leta 2014. Takrat so mu odstranili "benigno znamenje". Pet let pozneje so Francozi poročali, da se je knez spet ulegel pod nož. Njegov tiskovni predstavnik je takrat razložil, da je šlo za "dolgo načrtovano dermatološko operacijo".

Da si redno pregledujemo kožo, je zelo pomembno. Po podatkih nacionalnega Registra raka za kožnim melanomom pri nas zboli letno več kot 600 oseb, število obolelih pa se poveča vsako leto še za 2,5 %, kar je največ med vsemi raki. Več o melanomu si lahko preberete TUKAJ.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.