Tokrat spor zaradi Suri

Foto: Žurnal24 Tom meni, da je njegova edinka preveč razvajena.
V vili Cruise–Holmes je spet počilo. Tom je namreč prepričan, da Katie ne ve, kaj je pravilna vzgoja.
Oglej si celoten članek

Zakonca Cruise sta se menda spet močno sprla. Tokrat zaradi Suri, ki je po Tomovem mnenju preveč razvajena. 

Ko je opazil, da malčica ne jé kosila, če ji ni do tega, in da raje čepi pred televizorjem, kot da bi šla s svojim očetom na sprehod, je počilo. Cruise je namreč prepričan, da ji Katie dovoli vse, ker se ji po napornem dnevu ne ljubi z otrokom pregovarjati.

Katie naj bi mu osorne besede zelo zamerila, zato sedaj v domu Cruise–Holmes vlada mučna tišina. A to še ni vse. Tom svojo ženo menda ves čas nadleguje z vprašanjem, kdaj bo spet zanosila. "Na vsak način si pred 50. rojstnim dnem želi še enega otroka, a Katie bi se raje osredotočila na kariero," je povedal znanec para.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.