Toliko boste odšteli, če vas pride zabavat Damjan Murko

Foto: Klemen Brumec
Foto: Klemen Brumec
Pravi, da je njegov nastop zelo drag, včasih tudi zastonj, nikoli pa ne poceni.
Oglej si celoten članek

"Ko grem iz odra, ne rabim rož, dajte mi kuverto," pravi Damjan Murko, a dodaja, da za zelo zelo dobre prijatelje in verodostojen dobrodelni namen nastopa tudi zastonj. 

Damjan Murko Lahko se mu smejete, ampak poglejte, koliko jih je "našeškal"

"Prednost dam srčnim zadevam. Nekoč me je klicalo neko dekle, da mi plača s svojo štipendijo, če pridem na abrahama njene mame. Ker je za mamo to naredila res iz srca, sem ji rekel, naj mi pokrije le potne stroške. Ta nastop je bil res čustven in domov sem odšel bolj srečen kot bi s polnimi žepi. Se pa zgodi, da kakšen nastop tudi zavrnem. Pred kratkim sem tako zavrnil poroko, na kateri naj bi pel med cerkvenim obredom. Enostavno se mi zdi, da lik Damjana Murka k nekim resnim, cerkvenim, obredom ne spada. Z veseljem pa pridem odpeti na poročno zabavo," pove Murko, ki pravi, da je cena njegovega nastopa odvisna od dolžine in lokacije, giblje pa se med 800 in 1000 evri. "Seveda se prilagajam, saj smo le v Sloveniji. Ceno pa vedno določimo v dogovoru z mojim tajništvom," še dodaja. 

polna denarnica Damjan Murko bo letos s koledarjem verjetno zaslužil še veliko več

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:28 12. Januar 2019.

    golazen je treba potolćt

  • 18:50 12. Januar 2019.

    Bravo Murko, pameten pob.

  • 16:34 12. Januar 2019.

    Ljubi bog!!! Pa koga hodi Murko zabavat???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.