Toliko denarja za lepotne popravke zapravi Doroteja Premužič

Foto: Facebook Doroteja Premužič
Razkrila, zakaj je njen obraz drugačen kot nekoč.
Oglej si celoten članek

Doroteja Premužič si skupaj s prijateljico in strokovnjakinjo pomlajevalne medicine dr. Ivono Igerc prizadeva, da lepotni popravki ne bi bili več tabu. "Ljudje pretiravajo s posegi, ne preverijo, ali ima izbrani kirurg sploh licenco, premladi začnejo s posegi in se ne zavedajo dolgoročnih posledic. Pred tridesetim lepotnih posegov ne potrebuješ. Sama sem se zato odločila zaradi vzdrževanja svoje lepote, saj to ni skrivnost. Stara sem že malo čez trideset let, prvi znaki staranja se že kažejo in preventivno sem se odločila malo ponagajati procesu staranja. Sama imam hiuloronsko kislino v ustnicah in botoks za zgladitev gub na čelu. Res se mi zdi pomembna zdrava meja, da se ne pretirava, saj so posledice res lahko groteskne," meni svetlolaska.

Doroteja to vzdržuje enkrat letno, za kar zapravi okoli 700 evrov, a vse je odvisno od uporabljenih mililtrov in želj ter potreb vsakega posameznika. Vizažistka pa je velika zagovornica tega, da se da ogromno popraviti tudi z ličili, vsaj kar se tiče poudarjanja in prikrivanja potez, čeprav odkrito pove, da ličil v vsakdanjem življenju ne uporablja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 20:38 21. Januar 2018.

    Grda in to zelo

  • 20:11 21. Januar 2018.

    Če sem iskren in primerjam njene stare slike s to v članku... sem mnenja, da so lepotne operacije popolnoma nepotrebne …

  • 19:20 21. Januar 2018.

    Kdor vzame tako žensko, ali pa Katarino Benček, Urško Čepin za partnerico, je še večji pacient (da ne uporabim kakšne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.