Toliko ima na svojem računu Melania Trump

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Melania Trump je uspešna poslovna ženska.
Oglej si celoten članek

NetWorth.com ocenjuje, da ima Melania Trump na svojem računu 10,3 milijona evrov. Melania je bila nekoč zelo uspešna manekenka, po poroki z Donaldom Trumpom pa je lansirala svojo kolekcij ur in nakita.

Prva dama ZDA je morala sicer na začetku svoje romance s Trumpom poslušati obtožbe, da je z njim le zaradi njegovega premoženja. "Mediji so bili včasih zlobni. Mislim, da z nekom ne moreš ostati, če ga ne ljubiš in če te ne zadovolji,“ se je, kot piše The Sun, branila zlobnih namigovanj.

PREBERITE ŠE: Takšen spodrsljaj si je privoščila Melania Trump

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 11:22 9. Marec 2017.

    Si pa "hraber", tako skrit za anonimnim pseudonimom...

  • 23:51 8. Marec 2017.

    Tisti denar, ki ga ima na svojem računu, je še od takrat, ko je na črno delala, kot prostitutka za …

  • 14:52 8. Marec 2017.

    # milan<br /><br />Koliko mio€ pa ima Fuhrer na računu brata Rajka?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.