Toliko je Damjan Murko zaslužil s koledarjem

Foto: Bojan Mihalič
Foto: Bojan Mihalič
Damjan Murko je izdal četrti koledar, ki je bil hitro razprodan. Dobra novica za tiste, ki ste ostali brez njega – prihaja ponatis.
Oglej si celoten članek

"Zelo sem vesel, da smo v dveh tednih prodali skoraj 300 koledarjev, kar je svojevrsten rekord. Navajen sem na to, da so ljudje kruha in iger vsako leto bolj željni. Tako si razlagam tudi priljubljenost koledarja. Z njim si polepšajo dan, se malo nasmejijo in sprostijo. Navajen sem na to, da ga podarjajo, dvomim, da ga je kdo kupil zase,“ je za Žurnal24 povedal Murko in dodal, da je koledar stal 22 evrov, po promocijski ceni 5 evrov pa je bilo možno ob naročilu koledarja kupiti še njegov CD.

"Vidim, da fenomen Damjan Murko po 12 letih še vedno živi. Priznam, koledar delam za denar in tudi za zabavo, a kljub temu mora biti kvaliteten. Želim, da je zadeva narejena na nivoju in te fotografije zagotovo so,“ je še povedal Murko in dodal, da se že tiskajo novi izvodi, ki bodo na voljo že prihodnji teden.

To je sicer že četrti koledar štajerskega slavčka. Tokrat je bil posnet v fitnesu. "Da bi bile fotografije še bolj vroče, smo jih posneli tudi v garderobah. Pri nastajanju koledarja je sodelovala tudi žena. Ona je bila tista, ki je predlagala poze. Njo to zabava, konec koncev živimo od tega.“

Od zaslužka, trenutni je približno 6600 evrov, bo lahko živel najmanj tri mesece, pravi Murko. Od tega zneska mora sicer pokriti tudi stroške koledarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • dd
    11:38 12. December 2015.

    Pa kdo kupuje tako drage koledarje?? <br />Kako lahko porabi celoten zaslužek 6000 v 3 mesecih? Navaden smrtnik toliko porabi …

  • 08:53 9. December 2015.

    ne vem če se tule lahko pogovarjamo o kakšni pameti. Očitno je le to, da je dovolj bedastih v naši …

  • 16:32 8. December 2015.

    tip je car, ker vse nas tako spretno obrača in prodaja meglo....za to pa moraš biti kar precej pameten, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.