Toliko je stala razkošna poroka Serene Williams

Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams Foto: Profimedia Serena Williams
Pri zapravljanju se ni držala nazaj.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedias Serena Williams in Alexi Ohanian Po poročanju ameriškega portala Radar Online naj bi razkošna poroka športnice Serene Williams stala kar en milijon ameriških dolarjev. Na poroko, ki je bila v New Orleansu, je povabila sorodnike, prijatelje in znance iz sveta znanih.

Samo za njeno poroko so pred stavbo, kjer je imela poroko, za ta dan zaprli ulico v ameriškem mestu, Serena pa je poskrbela tudi za prevoz svojih slavnih in malo manj slavnih prijateljev. Čeprav so nekateri, kot sta Beyonce in Kim Kardashian, prišli sami na poroko, so drugi prišli kar z avtobusi, ki jih je organizirala teniška igralka.

Na njeno poroko je prišla tudi pevka Kelly Rowland, urednica modne bibilje Vogue Anna Wintour in igralka Eva Longoria s svojim izbrancem ter mnogi drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 17. November 2017.

    kera novica...ćrno beli cirkus

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.