Toliko katastrof na enem kupu pa še ne

Foto: FameFlynet Beyoncé Foto: FameFlynet Coco Rocha Foto: FameFlynet Ashley Olsen Foto: FameFlynet Gwen Stefani Foto: FameFlynet Katy Perry Foto: FameFlynet Kristen Stewart Foto: FameFlynet Rooney Mara Foto: FameFlynet Sarah Jessica Parker Foto: FameFlynet Madonna Foto: FameFlynet Miley Cyrus
Sinoči so morale zvezdnice na modnem dogodku PUNK: Chaos To Couture pokazati, kako odštekane so lahko. In večini je to uspelo odlično, saj so s svojimi opravami šokirale marsikoga.
Oglej si celoten članek

Ne zgodi se velikokrat, da je zaželeno, da se zvezdnice na rdeči preprogi pojavijo v nezaslišanih kreacijah, ki bi jih brez pomisleka lahko uvrstili med modne katastrofe. Na sinočnjem dogodku PUNK: Chaos To Couture, kar bi lahko prevedli kot "kaos v visoki modi", so to storile namenoma, saj je bila rdeča nit "odštekano in noro". Katera vas je najbolj prepričala?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.