Toliko naj bi trajal idealen seks! Presenečeni?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Seksologinja Tracey Cox meni, da je ugotovila, koliko časa, naj bi trajal idealen seks.
Oglej si celoten članek

Koliko časa naj bi trajal idealen in dober seks? Pet minut? Pol ure? Dve uri? Morda več kot toliko? No, britanska seksologinja Tracey Cox je poskušala priti do najbolj optimalnega odgovora, ki bi bil po godu tako ženskemu kot tudi moškemu spolu.

Seksologinja opozarja, da je do rezultatov prišla sama in da je odgovor morda malce subjektiven, da se zaveda, da ne ustreza vsem.

Coxova pravi, da lahko ženske med dolgimi seks maratoni trpijo, saj jih bolijo nožnice, niso več tako vlažne in na koncu se jim zdi, da ne čutijo več tistega pravega užitka. Traceyjina raziskava je potrdila, da je idealen čas seksa 13 minut. Se strinjate?

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:59 19. Februar 2017.

    Se strinjam. Vse ostalo je kr nekaj brez veze.

  • 13:31 19. Februar 2017.

    Bi se strinjal. Vse drugo je samo prazna sapa ali hvaljenje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.