Toliko naj bi zaslužili tekmovalci Exatlona

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Splača se …
Oglej si celoten članek

V Sloveniji Exatlon letos spremljamo prvič, v tujini pa je ta šov popularen že več let. Licenca šova je v rokah turške produkcijske hiše Acun Medya, ki si je izmislila tudi šov Survivor. Doslej so posneli že Exatlone za Slovenijo, Grčijo, Romunijo, Brazilijo, Kolumbijo in Mehiko.

Tekmovalci za nastop dobijo plačilo, koliko, pa je odvisno tudi od tega, ali gre za slaven obraz ali izzivalca. Kot je znano, v Exatlonu sodelujeta dve ekipi – eno sestavljajo znane osebnosti, drugo neznani tekmovalci. Koliko so za nastop dobili slovenski tekmovalci, Planet TV ne razkriva, po spletu pa so zaokrožili zneski, ki naj bi jih prejeli tekmovalci Exatlon United States, eni najbolj popularnih oddaj na kanalu Telemundo. Slavni na teden menda dobijo tri tisoč dolarjev, "navadni smrtniki" pa 1500 dolarjev. "Izzivalci zaslužijo manj, saj to skupino sestavljajo predvsem študenti in ljudje, ki nimajo redne službe," se glasi razlaga za razliko v plačilu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.