Toliko so v resničnostnih šovih zaslužili znani Slovenci

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Za takšen denar bi se bil marsikdo pripravljen vseliti v hišo Big Brother ...
Oglej si celoten članek

Dnevnice. Medtem ko so "navadni“ kandidati letošnje Kmetije in letošnje sezone Big Brotherja na dan zaslužili le 7,5 evrov neto, pa televizijci pri slavnih niso varčevali.

Pogovarjali smo se s petimi nekdanjimi kandidati šovov Kmetija slavnih in Big Brother slavnih, ki so nam zaupali, da se jim je sodelovanje v resničnostnem šovu več kot splačalo.

Udeleženci Kmetije slavnih so dobili med 500 in 1000 evrov neto na teden, v Big Brotherju slavnih pa so bili honorarji še višji – gibali so se med 1000 in 1500 evri.

Vsi sicer niso dobili enakega honorarja. Višina je bila odvisna od dogovora in izpada dohodka, ki bi nastal zaradi udeležbe v šovu, so nam še zaupali. Eden od naših virov je še poudaril, da se visok honorar ne more primerjati z zaslužkom, ki ga je zaradi večje prepoznavnosti zaslužil po šovu.

Pogodb s tekmovalci POP TV ne komentira.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.