Tom Cruise: Scientologi so mu prepovedali zakon s to seksi igralko

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zaradi seksi filmčka se z njo ni smel poročiti ...
Oglej si celoten članek

Tom Cruise naj bi se po ločitvi od Nicole Kidman dobival z igralko Jennifer Hammon, za katero se je govorilo, da je njegova asistentka, kar ni bilo res. Zvezo s slavnim scientologom je za medije potrdila lepotičina mama. "Tom nas je takrat povabil na družinsko zabavo. Spoznala sem njegovo mamo. Bilo je super," je povedala in dodala, da je mislila, da se bosta poročila.

Tomu so načrte prekrižali scientologi, ki se z zvezo niso strinjali, saj je Jennifer igrala v lezbičnem erotičnem filmu  Allyson Is Watching. Ko je vodja sekte David Miscavige za to izvedel, naj bi znorel, saj je bil prepričan, da je Jennifer Toma in scientološko cerkev pred svetom osramotila.

Tom je nato spoznal Katie Holmes in se z blagoslovom Miscavigea z njo poročil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:31 20. November 2016.

    Bebo.. !! <br />Drugi so se pa vladanju- prestolu odpovedal, za svojo ljubezen življenja.. !!

  • 15:28 20. November 2016.

    Ni kaj dodati,razen,da norosti ni konca.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.