Tom Cruise se menda pripravlja na svojo četrto poroko

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Njegova nova simpatija je stara šele 28 let.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise je svojo novo simpatijo, igralko Vanesso Kirby, prvič videl v seriji The Crown in takoj začel pritiskati na producente filmske franšize Misija: Nemogoče, naj jo najamejo. "Producentom je rekel, da je Vanessa idealna za eno od ključnih vlog v šestem nadaljevanju franšize,“ pravi vir, ki je še dodal, da sta se 54-letni Tom in mlada Vanessa takoj ujela. "S svojim neskončnim šarmom in energijo jo je popolnoma prevzel. Meni, da bi bila zanj idealna žena.“

Zvezdnik naj bi lepotico pred oltar popeljal prihodnje leto. To bi bil igralčev četrti zakon – od leta 1987 do 1990 je bil poročen z Mimi Rogers, od 1990 do 2001 z Nicole Kidman, od 2006 do 2012 pa s Katie Holmes.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:26 13. April 2017.

    To bi bil igralčev četrti zakon – od leta 1998 do 1990 je bil poročen z Mimi Rogers, od 1990 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.