Tom Cruise tudi v Top Gunu 2

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Tom Cruise ponovno v vlogi letalca v novem nadaljevanju filmskega hita iz 80. let.
Oglej si celoten članek

Iz Paramount Pictures so potrdili, kar se je že dolgo ugibalo – posneli bodo nadaljevanje uspešnice iz leta 1986 Top Gun, ponovno s Tomom Cruisom v vlogi pilota bojnega letala, priprave pa so že v teku. "Jerry Bruckheimer bo prevzel produkcijo, režiral bo ponovno Tony Scott. Vse se že odvija. Za scenarij smo najeli Petra Craiga," je povedal predsednik studia Adam Goodman.

Prvi Top Gun, v katerem je Cruise, ki je upodobil Peta “Mavericka” Mitchella, igral ob boku Kelly McGillis in Vala Kilmerja, je bil nominiran za štiri oskarje, prejel pa je enega – za skladbo Take My Breath Away.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.