Tom Cruise v strahu, da ga čaka očetova usoda

Boji se, da bo umrl na enak način.
Oglej si celoten članek

55-letni Tom Cruise se boji, da bo zbolel za rakom debelega črevesa in danke, ki je ubil njegovega očeta, ko je bil ta star komaj 49 let. Njegov strah je upravičen. Dva onkologa sta za Radaronline razložila, da je verjetnost pojava te vrste raka pri osebi, čigar starš je zbolel za to boleznijo, 2- do 3-krat višja kot pri drugih.

Cruisov strah, ki naj bi se povečal po materini smrti, je tako velik, da hodi na redne preventivne preglede. "Zelo ga je strah, da je sedaj v starosti, ko bo zbolel za rakom, ki je ubil njegovega očeta,“ je povedal vir, ki naj bi bil igralcu zelo blizu.

Ta bojazen naj bi bila tudi razlog, da igralec preizkuša svoje meje in želi vse kaskaderske prizore posneti sam. Na srečo še ni utrpel hujših poškodb, si je pa pred kratkim poškodoval gleženj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    13:20 6. Oktober 2017.

    Kako pa, da mu psihe scientologi ne stabilizirajo? :-)

  • 08:16 6. Oktober 2017.

    Aha, če se ukvarjaš s kaskaderstvom in sam snemaš nevarne prizore, potem ne dobiš raka na črevesju. Ok.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.