Tom in Katie se sovražita

Foto: EPA
Foto: EPA
Tom Crusie in Katie Holmes, ki sta nekoč veljala za neznansko zaljubljen, predan in čudovit hollywoodski parček, se zdaj sovražita tako zelo, da drug z drugim sploh ne govorita.
Oglej si celoten članek

Svojo srečo sta Tom Cruise in Katie Holmes pred leti nadvse rada delila z rumenimi stranmi, jo okronala s poroko in nato z rojstvom hčerke Suri. Po njuni umazani ločitvi leta 2012 prihaja na dan novica, da se igralca menda sovražita tako zelo, da drug z drugim sploh ne govorita. Bitke naj ne bi bila zaradi scientologije, ki je zasvojila Toma, temveč preprosto zato, ker se ne preneseta. Njuna 8-letna hčerka Suri je tako razpeta med dvema ognjema, vzgaja pa jo vsak po svoje, saj zvezdnika med seboj o vzgoji seveda ne govorita.

Velika zamera prihaja z obeh strani. Tom naj bi se čudtil izdanega, saj mu, po njegovih besedah, Katie nikoli ni namignila, da ga bo zapustila, Katie pa je čutila, da bo Tom iz nje izžel vso energijo in življenje.

Na koncu je na najslabšem pristala Suri, ki živi z mamo, medtem ko očeta videva, kadar ga lahko. Zdaj ga menda ni videla že več tednov, saj je Tom na snemanju novega filma v Londonu. Toliko o čudoviti družini, h kateri je Tom vedno stremel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.