Tom Jones izgubil ženo

Foto: Profimedia Tom in Linda Jones Foto: Profimedia Tom in Linda Jones Foto: Profimedia Tom in Linda Jones
V 76. letu starosti je umrla žena pevca Toma Jonesa.
Oglej si celoten članek

"Žena Toma Jonesa, Melinda Rose Woodward, s katero je bil poročen 59 let, je po kratkem boju z rakom umrla v nedeljo,“ je sporočil tiskovni predstavnik pevca. V času smrti so bili ob njej njen mož in družinski člani.

Par se je spoznal, ko sta bila stara 12 let, poročila pa sta se štiri leta pozneje. V zakonu se jima je rodil sin Mark, ki je sedaj očetov menedžer.

Kljub temu, da naj bi Jones v svojih najboljših letih v postelji gostil več kot 250 žensk na leto, mu je Melinda ves čas stala ob strani, čeprav naj bi ga pretepla, ko je izvedela za njegova številna razmerja. "Ona je najpomembnejša oseba v mojem življenju. Je neverjetna ženska in ljubezen mojega življenja, čeprav ne izgleda več tako kot nekoč. No, tudi jaz sem se spremenil, a se trudim,“ je v nekem intervjuju o svojem zakonu povedal pevec, ki na začetku svoje kariere ni smel razkriti, da je poročen in da ima otroka. Melinda je pozneje povedala, da jo je zelo motilo, da je bil njen mož ves čas obkrožen z ženskami. Držala se je v ozadju, tudi na njegove koncerte ni hodila. V zadnjih letih naj bi zbolela tudi za depresijo, trpela pa je tudi za agorafobijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:19 11. April 2016.

    Zakaj hudiča ne znajo ljudje ceniti tistega , kar imajo.. ?? Dokler tega ne zgubijo..!!<br /> Jest cenim kar imam …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.