Tom Katie napovedal vojno

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko sta Katie Holmes in Tom Cruise sporočila, da sta dosegla dogovor, je zdaj spet završalo. Tom je svoji bivši napovedal vojno.
Oglej si celoten članek

V začetku tedna se je zdelo, da ločitev Toma Cruisa in Katie Holmes le ne bo tako umazana, kot so mnogi pričakovali, a očitno se bo zgodilo prav to. Tom si je nenadoma premislil in Katie napovedal vojno. Kot poroča ameriški časnik New York Post, se ne misli kar tako odpovedati skrbništvu nad Suri, saj je odločen, da bo odraščala po načelih scientologije.

"Tomovo premoženje ocenjujejo na 220 milijonov evrov, ki jih je pripravljen porabiti vse do zadnjega centa v boju za Suri," je razkril neimenovani vir in dodal, da se je zvezdnik za tako nagel zasuk odločil zato, ker se čuti zelo prevaranega. "Dejstvo, da je Katie naskrivaj načrtovala ločitev, medtem ko mu je govorila, da ga ljubi, ga je hudo prizadelo. Bil je popolnoma obupan, zdaj pa se je obup spremenil v bes," je pojasnil vir.

To bo nedvomno še dolg in težek boj, saj je tudi Katie odločena, da se bo za Suri in njeno prekinitev z vezjo s scientološko cerkvijo borila do zadnjega.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:17 13. Julij 2012.

    Yeah! jaz prav podpiram Toma!

  • 12:24 13. Julij 2012.

    ta človek se bo že v tretje ločil pa mu še kar ne kapne, da je to zaradi njegove vere.. …

  • 12:24 13. Julij 2012.

    ta človek se bo že v tretje ločil pa mu še kar ne kapne, da je to zaradi njegove vere.. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.