Tom priznal, zakaj ga je Katie zapustila

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Tom Cruise je tudi javno povedal, da ve, zakaj ga je Katie Holmes zapustila.
Oglej si celoten članek

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da se Tom zaveda, da je Katie odšla zato, da bi njuno hčerko Suri zaščitila pred njegovo vero scientologijo. Igralec je o tem spregovoril na sodišču, kjer bije bitko proti revijama Life & Style in In Touch, ker sta pred enim letom pisali, da je zapustil svojo hčerko.

Ko mu je odvetnik prebral navedbe obeh revij, da je Katie odšla, da bi Suri zaščitila pred scientologijo, je sprva rekel, da so ta pisanja lažna. Ko pa so ga vprašali, če mu je Katie kdaj rekla, da je to eden od razlogov, zakaj je odšla, je Tom odgovoril: "Je res to rekla? Ja, to je bila ena od njenih trditev." Odvetnik ga je nato vprašal, če pisanja revij torej niso bila napačna, nakar je Tom jecljaje odgovoril: "Prvč, ne vem čisto vsega, kar so napisali, poleg tega obstajajo različne plati ločitve."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.