Tom še vedno ljubi Katie

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Tom Cruise naj bi bil še vedno zaljubljen v bivšo ženo Katie Holmes. Domneve, da ima drugega, ga ubijajo.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise, ki se je od Katie Holmes po šestih letih zakona ločil pred enim letom, naj bi bil zelo razburjen zaradi govoric, da se je igralka preselila s svojim soigralcem Lukom Kirbyjem. "Katie že leta ni izgledala tako srečna in brezskrbna, zato ga spominja na dekle, v katero se je zaljubil. Resnično jo je ljubil in še vedno jo. Če bi lahko, bi jo vzel nazaj," je povedal vir. Tom namreč še vedno naj ne bi prebolel ločitve, Katie pa močno pogreša.

V nos mu gre tudi njeno domnevno razmerje s soigralcem Lukom Kirbyjem. "Ko je izvedel za njeno večerjo s Kirbyjem in kako se je želela izogniti paparacom, ni bil srečen. Težava je, da jo še vedno ljubi," je dodal drug vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.