Toma Cruisa ni bilo na hčerino poroko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Isabella Cruise se je septembra poročila z Britancem Maxom Parkerjem. Na poroko njenih slavnih staršev ni bilo.
Oglej si celoten članek

Nekateri mediji poročajo, da se Cruise, zapriseženi scientolog, poroke ni udeležil, ker Max ni član sekte. Drugi mediji pa pišejo, da je to neumnost. Isabella, ki si v Londonu, kjer se je tudi poročila, denar služi kot frizerka, svojega očeta menda sploh ni povabila na poroko. Prav tako vabila ni dobila niti njena mama Nicole Kidman. 22-letnica naj bi si namreč želela majhne poroke, brez medijskega pompa. Viri blizu Tomu Cruisu pravijo, da je igralec hčerinega izbranca spoznal in da se je s poroko strinjal. Celo plačal naj bi jo, poroča TMZ.

Kaj drži, vesta le Tom in Isabella. Že nekaj časa pa se govori, da zvezdnik svoje otroke in družino ignorira. Suri, hčerko, ki jo ima s Katie Holmes, menda ni videl dve leti. Prav tako se avgusta ni udeležil očimovega pogreba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:18 7. Oktober 2015.

    Nicole Kidman je posvojenima otrokoma mama samo na papirju.

  • 15:46 6. Oktober 2015.

    tip je šel totalno v k.... odkar ga ima v krempljih ta scientološka cerkev in vse njene trapaste ideologije....tipičen primer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.