Tomaž Domicelj se je za to nevšečnost zbranim opravičil

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Dokazal, da je pravi kavalir.
Oglej si celoten članek

Eden naših najbolj znanih kantavtorjev, Tomaž Domicelj, je nedavno pokazal, da je človek lepih navad. S svojo srčno izbranko se je namreč mudil v eni od ljubljanskih trgovini s tehnično opremo. Kaj točno je kupoval, nismo zasledili, a zaradi njega je pred blagajno nastala dolga vrsta čakajočih, ki so bili že precej nestrpni.

Kljub temu, da gre za eno naših najbolj legendarnih glasbenih zvezd, je Tomaž prijazno opazil, da je naredil gnečo in se za nastalo situacijo opravičil. "Spet jaz delam gnečo, se opravičujem," je ob odhodu dejal dolgi vrsti ljudi, ki se je nabrala pred blagajno. Pravi kavalir!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:39 12. Marec 2023.

    Legenda

  • 09:32 12. Marec 2023.

    Kantavtor? Avtor zagotovo ne, ker so skoraj vse njegove pesmi priredbe!

  • 09:21 12. Marec 2023.

    Ste Šniceljna potegnili iz naftalina???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.