Tomaž Škvarč Lisjak se brani obtožb

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Zmagovalec Gostilne Tomaž Škvarč Lisjak ima menda že novo prijateljico.
Oglej si celoten članek

Po pisanju Nove na zmagovalca Gostilne Tomaža Škvarča Lisjaka, ki se ločuje od žene Anite, letijo obtožbe, da so na njegovo pobudo v bloku, v katerem živi, zamenjali ključavnice vseh vhodov, da njegova žena, ki se je odselila že pred tedni, ni mogla več v svoj nekdanji dom. Tomaž prav, da temu ni tako in da so se ključavnice menjale zaradi nekoga drugega. "Na lastno pobudo sem zamenjal le svojo ključavnico. Mislim, da je popolnoma razumljivo, da želim, da se v stanovanje, v katerem živim, vstopa le, ko sem doma, in ne da se vanj vstopa in hodi brez moje prihodnosti in vednosti,“ je povedal za Novo.

Sicer se tudi govori, da si je Tomaž že našel novo prijateljico. Gostilničar pravi, da ni več poročen in da živi svoje življenje naprej, ob kom, pa je njegova stvar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:52 11. Avgust 2015.

    "Revija nova, revija stara" ( velike začetnice niste vredni), "sicer se tudi govori ", kaj vas to briga.........a ni dovolj,da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.