Tomi bo zibal že čez dva meseca

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Priljubljeni član skupine Siddharta Tomi Meglič, ki nerad razkriva stvari iz svojega zasebnega življenja, nam je povedal, da bo že čez dva meseca ponovno očka.
Oglej si celoten članek

"Z radostjo in veseljem povem, da bom že čez dobra dva meseca očka," je na nedavni zabavi povedal Tomi Meglič, njegova Manca pa je z lepo zaobljenim trebuščkom kar žarela.

Čeprav sta starša navdušena, pa je malemu Zaku prav vseeno, da bo dobil bratca ali sestrico: "Sin je star šele leto in pol, tako da ne ve dobro, kaj ga čaka. Zaenkrat se še ne odziva na Mančino nosečnost in je polno zaposlen s svojimi otroškimi igrami," nam je zaupal Tomi in dodal, da za otrokov spol še ne vesta, čeprav si zelo želita izvedeti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.