Tomi Meglič osvojil znano poptevejevko

Foto: Marko Delbello Ocepek, Cirkus
Foto: Marko Delbello Ocepek, Cirkus
Tomi Meglič se je po tihem razšel z dolgoletno partnerko, manekenko Manco Simčič, in je že srečen v objemu nove lepotičke.
Oglej si celoten članek

Tara Zupančič, voditeljica Pop Ina, je potrdila, da sta s Tomijem Megličem par, kar je presenetilo celo poznavalce medijske scene, saj sta Tomi in njegova Manca, s katero ima dva otroka, veljala za srečen par. 

"Pri lepih stvareh res ni potrebno veliko besed. Še preden je prišel maj, so 'užgale' strele ... in ja, s Tomijem sva skupaj," je za 24ur.com povedala Tara, v Suzy pa navajajo, da zaradi otrok ostajata v prijateljskih odnosih.

To ni prvoaprilska šala, saj smo od dobro obveščenega vira izvedeli, da sta se dolgoletna golobčka res razšla, čeprav šele pred kratkim, glasbenik pa je tolažbo očitno zelo hitro našel pri Tari.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.