Tomi Meglič v resničnostnem šovu

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Znana žirija šova Razred talentov na Planet TV.
Oglej si celoten članek

Na Planet TV kmalu prihaja šov Razred talentov (Master Class), prvi šov talentov brez eliminacij, šov nadarjenih mladih pevcev med 8 in 14 leti. Nastope nadobudnih mladih talentiranih pevcev bodo ocenjevali priznani slovenski glasbeniki – Alenka Godec, Katarina Habe, Tomi Meglič in Aleksander Mežek.

Alenka, Katarina, Tomi in Aleksander pa ne bodo le komentirali in ocenjevali nastopov otrok, ampak bodo tudi sami stopili na oder in skupaj z otroki zapeli. V nekaterih oddajah Razred talentov bodo namreč gledalci videli tudi duet otroka, ki je bil v oddaji najbolje ocenjen, s svojim mentorjem oz. žirantom.

Otroci se bodo na svoj nastop pred žirijo seveda pripravljali, Planet TV jim bo omogočil delo s priznanima učiteljicama petja Natašo Nahtigal in Kristino Oberžan. Za glasbeno spremljavo pri nastopih bo skrbel Svarogov (Sašo Gačnik), glasbeni producent oddaje pa bo Jani Hace.

"Razred talentov je najbolj srčen šov, kar jih je kadarkoli videla Slovenija. Je šov, v katerem nobeno mlado srce ne bo zlomljeno. Je šov, v katerem bodo mladi talenti peli znane pesmi, dobivali le pozitivne ocene in nihče izmed njih ne bo izločen. Razred talentov bo slovenskim televizijskim gledalcem predstavil najbolj nadarjene mlade pevce, kar jih premore Slovenija. Tem mladim talentom bomo s priznanimi slovenskimi glasbeniki pomagali, da napredujejo in svoj napredek pokažejo gledalcem," so v sporočilu za javnost zapisali na Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.