Tomijeva izbranka bi rada bila sodnica

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Partnerica frontmana skupine Siddharta Tomija Megliča Manca Simčič si želi postati sodnica.
Oglej si celoten članek

Mamica dveh otrok in uspešna manekenka, Manca Simčič, javnosti poznana tudi kot boljša polovica Tomija Megliča, pevca skupine Siddharta, je polno zaposlena ženska. Kljub manekenski karieri je pred kratkim pričela delati na sodišču, kjer bi si želela ostati dlje časa. V bližnji prihodnosti ima namreč načrte, da opravi pravniški državni izpit, želi pa si, da bi postala dobra sodnica, poroča revija Story. Na sodišču dela že eno leto kot volonterska pripravnica.

Kljub temu, da sta oba s Tomijem zelo zaposlena, še vedno najdeta dovolj časa, da ga kvalitetno preživita s hčerko in sinom. Še enega otroka ne načrtujeta, pravi mamica, ki se ji ne zdi, da bi bila tako prepoznavna, da bi imela zaradi tega kakršnekoli težave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.