Tomos predstavil balado

Drugam je najnovejši singel primorskega izvajalca Tomosa.
Oglej si celoten članek

Tomaža Marca (Tomos) smo bolje spoznali v eni od sezon šova Slovenija ima talent, kjer je s svojim prvencem V krogu navdušil tako žirijo kot tudi občinstvo v dvorani. Leta 2012 mu je uspel večji preboj s skladbo Ona noče, ki jo je posnel v sodelovanjem z vokalistom Denijem Kukom in producentom Maxom Sebastienom, s katerim Tomos sodeluje že od leta 2008. Tomos konec leta pripravlja tudi svoj prvi album z naslovom V krogu.

Za konec tega poletja pa je Tomos pripravil novo skladbo z naslovom Drugam. Tokrat je k sodelovanju povabil vzhajajočega reperja Gummy Flavo, ki je osvojil radijske postaje s skladbo Svet na dlani, ter polfinalista šova Slovenija ima talent Adama Velića. Velić je na glasbeno sceno prodrl s sodelovanji z Zlatkom, Trkajem, Challetom Salletom in mnogimi drugimi. Najbolje se ga spomnimo iz skladbe Kensl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.