Tomova hči končno povedala resnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bella Cruise, hči Toma Cruisea in Nicole Kidman, je spregovorila o svojih slavnih starših.
Oglej si celoten članek

Bella živi mirno, poročeno življenje v Londonu. Za avstralski New Idea Magazine je spregovorila o svojih slavnih starših. 

V zadnjih desetih letih Bella ni bila fotografirana skupaj z mamo Nicole. Mama in hči naj ne bi bili več v stiku, ker Nicole Kidman ni pripadnica Scientologije, katere najbolj vidni član je Tom Cruise. In kaj pravi Bella?

"Seveda govorim s staršema," je razčistila Bella. Kdor trdi drugače, govori neumnosti, pravi. Z možem sta si dom ustvarila v Londonu in želita ostati samostojna. Prav zato naj bi zavrnila finančno pomoč njenih slavnih staršev. 

Bella je odločena, da bo živela proč od medijskih luči. O načrtih za prihodnost ne pove veliko. Družino si z možem želita ustvariti, a pri 23 se ji zdi, da je še sama otrok. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:01 22. Marec 2016.

    Boljse kot nekateri brez zivljenja na netu!

  • 09:33 17. Marec 2016.

    in svoje travme zdravi s hrano....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.