Toni ni poravnala dolgov

Foto: Žurnal24 Toni ni plačala računa
Pevko Toni Braxton toži modni oblikovalec. Lepotica mu namreč ni plačala naročenih kostumov.
Oglej si celoten članek

Ameriška pevka Toni Braxton se mora zagovarjati pred sodnikom. Toži jo namreč modni oblikovalec Anthony Franco, ki trdi, da mu temnopolta lepotica dolguje 15.000 dolarjev.

Franco pravi, da je šestkratni dobitnici nagrade grammy naredil več kostumov za njen šov (Toni Braxton: Revealed) v Las Vegasu. Za obleke bi mu morala plačati 35.000 dolarjev, a teh do tega dne še ni videl. "Dala mi je ček, ki ni bil pokrit. Doslej sem prejel le 20.000 dolarjev, tako da mi Braxtonova dolguje še nekaj tisočakov,“ je na sodišču povedal modni kreator.

Kaj na obtožbe pravi pevka, za zdaj še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.