Tony Cetinski po petih letih v Križankah

Foto: tonypressfoto
Foto: tonypressfoto
Hrvaški pevec Tony Cetinski se vrača v Ljubljano in po petih letih bo ponovno nastopil v Križankah.
Oglej si celoten članek

V Križanke prihaja eden najpopularnejših hrvaških pevcev Tony Cetinski, ki ga poznamo po uspešnicah kot so Blago onom, ko te ima, Ako to se zove ljubav, Kad žena zavoli ...

V ljubljanske Križanke se vrača po prvič po petih letih, kjer bo nastopil 10. junija ob 21. uri.

Tony Cetinski je v bogati glasbeni karieri večkratni dobitnik hrvaških glasbenih nagrad Porin. Je največkrat predvajani hrvaški izvajalec, pohvali pa se lahko tudi s sodelovanjem z nekaterimi znanimi zvezdami, s tenoristom Josejem Carrerasom, Placidom Domingom in drugimi. Kot gost je nastopil tudi na koncertu pop ikone Michaela Boltona v Royal Albert Hallu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.