Tony Cetinski se po nesreči ni zavil v molk

Foto: Mediaspeed Tony Cetinski
Javil se je prvič po tragični nesreči, v kateri je umrl 62-letnik.
Oglej si celoten članek

Tony Cetinski trenutno preživlja najhujše dni svojega življenja. Pred dnevi je bil namreč vpleten v prometno nesrečo, v kateri je umrl 62-letni moški. V Rovinju je Tony zapeljal čez moškega, ki naj bi takrat nepremično ležal na cesti. Za enkrat še ni znano, ali je moški umrl preden je Tony zapeljal čez njega, pišejo hrvaški mediji. Pevec se je prek Facebooka prvič po nesreči javil svojim oboževalcem.

Tony je objavil napis, na katerem piše: "Prijatelji. Zate se borijo. Te spoštujejo. Te spodbujajo. Te potrebujejo. Te zaslužijo. Ti stojijo ob strani."

Sicer pa je Cetinski preko svoje odvetnice sporočil, da je zaradi nesreče zelo žalosten in pretresen ter da svojcem izreka iskreno sožalje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    08:20 6. November 2017.

    Podoben primer, ko estradnik z dobrimi zvezami, naredi pyzdarijo, kot jo je pred leti pri nas Miran Rudan, ko je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.