Tony dvakrat oddan

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Tony Parker je štiri mesece po rojstvu sina pred oltar popeljal svojo izbranko.
Oglej si celoten članek

32-letni igralec košarkarskega moštva San Antonio Spurs Tony Parker se je v soboto poročil s francosko novinarko Axelle Francine, s katero sta par od leta 2011, skupaj pa imata tudi sina Josha, ki se je rodil aprila.

Kot se za slavne pare spodobi, se je slavje začelo že v četrtek, ko sta skupaj s sorodniki in prijatelji nazdravila prihajajočemu dnevu. Veliki dogodek je potekal v intimnem krogu, saj nista želela velike poroke. To je bila zanj že druga poroka, saj je bil pred tem poročen z igralko Evo Longoria.

Poroka se je odvila le dan za tem, ko je športnik podaljšal svojo pogodbo z ekipo iz San Antonia. "Zelo sem srečen, saj želim igrati za Spurse vso kariero in biti Ostroga vse življenje," je po podpisu dejal Francoz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.