Tony pri nas brez Longorie

Foto: Žurnal24
Obisk slovite igralke Eve Longorie v Mariboru je zgrešil koš.
Oglej si celoten članek

Mladoporočenca čas preživljata skupaj tudi na košarkarskih tekmah

 
V petek naj bi v Slovenijo priletela zvezdniška igralka Eva Longoria , da bi na tekmi med Slovenijo in Francijo navijala za Tonyja Parkerja , s katerim sta se pred kratkim poročila v prestolnici romantike Parizu, a je predstavnik za medije njen prihod zanikal.

Žena ostala doma
Lepotica med igralkami, znana predvsem po vlogi mlade žene v televizijski nanizanki Razočarane gospodinje , ki naj bi po prvotnih informacijah tudi sama prišla v Slovenijo, bo ostala doma, si bodo pa Mariborčani in drugi lahko ogledali vsaj njenega spremljevalca.

Tony Parker, član ekipe iz Teksasa San Antonio Spurs, za katero igra tudi Beno Udrih , bo na zadnji pripravljalni tekmi pred evropskim prvenstvom namreč pomagal francoski reprezentanci. Dvoboj naših košarkarejev in Francozov, ki bo potekal v soboto ob 18. uri v dvorani Tabor, pa bo zagotovo zanimiv tudi brez TV gospodinje, ki je tokrat razočarala Slovence.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.