Tonyja bodo pokopali v ponedeljek

Foto: Žurnal24 Za Tonyjem žalujejo po vsem svetu. (Foto: Reuters)
Legendarnega filmskega igralca Tonyja Curtisa bodo pokopali v ponedeljek v Las Vegasu. Na spominski slovesnosti se bodo od zvezdnika lahko poslovili tudi njegovi oboževalci.
Oglej si celoten članek

V sredo preminulega igralca Tonyja Curtisa bodo pokopali na pokopališču Palm Mortuary and Cemetery v Las Vegasu, kjer se bodo od velike zvezde poleg družine lahko poslovili tudi številni prijatelji in oboževalci.

 

Žalujoča družina je sporočila, naj oboževalci namesto rož darujejo denarne prispevke v Tonyjevo fundacijo Shiloh Horse Rescue, ki rešuje konje, saj je bil igralec velik ljubitelj teh živali.

 

85-letni zvezdnik je umrl 29. septembra na svojem domu v Nevadi. V grob ga je položil srčni zastoj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.