Top Gun se nadaljuje

Foto: Žurnal24 Tom Cruise je imel v prvem delu filma 24 let, 24 let kasneje pa v drugem delu ne
Svetovna uspešnica Top Gun iz leta 1986 bo le dobila nadaljevanje. A Tom Cruise ne bo imel glavne vloge.
Oglej si celoten članek

Tom Cruise, ki je zaigral Petea “Mavericka” Mitchella, je pristal na snemanje novega dela pustolovščine.

Pri Paramount Pictures so se pogovori o oživitvi kultne klasike osemdesetih let prejšnjega stoletja že začele. Vodilni pri Viacomu se že pogajajo z režiserjem in producentom prvega filma, Tonyjem Scottom in Jerryjem Bruckheimerjem, da bi sodelovala pri snemanju nadaljevanja.

Ustvarjalci prav tako razmišljajo, da ne bi spreminjali igralske ekipe. K sodelovanju so tako povabili Anthonyja Edwardsa (ki je zaigral Goosa), Vala Kilmerja (Iceman) in Kelly McGillis (Charlie).

Iz krogov filmarjev pa je že pricurljalo, da bo imel Cruise v drugem delu manjšo vlogo kot v prvem. Ekipi naj bi se pridružil kot letalski inštruktor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.